Η Μπλέικ Λάιβλι μετά την εγκυμοσύνη στο γυμναστήριο

NEW YORK, NY - FEBRUARY 15:  Actress Blake Lively attends the Michael Kors Collection Fall 2017 runway show at Spring Studios on February 15, 2017 in New York City.  (Photo by Jamie McCarthy/Getty Images for Michael Kors)

13 Φεβ Η Μπλέικ Λάιβλι μετά την εγκυμοσύνη στο γυμναστήριο

Οι Μπλέικ Λάιβλι είναι από τις ακομπλέξαριστες διάσημες που χαίρονται την εγκυμοσύνη τους και δεν σκέφτονται μόνο τα κιλά τους.

Η ίδια άλλωστε το απέδειξε χτες με αυτή την δημοσίευση, αποκαλύπτοντας πως στην δεύτερη εγκυμοσύνη της πήρε 28 ολόκληρα κιλά.

Η διάσημη ηθοποιός έφερε στον κόσμο την δεύτερη κόρης της, Ινες, τον Σεπτέμβριο του 2016 και από τότε δεν βιάστηκε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Η Μπλέικ Λάιβλι δημοσίευσε χτες στο Instagram fωτογραφία της από το γυμναστήριο, παρέα με τον personal trainer της Don Saladino, αποκαλύπτοντας πως κατάφερε να χάσει σχεδόν 28 κιλά που είχε πάρει στην εγκυμοσύνη μέσα σε έναν χρόνο και δύο μήνες.

«Όπως φαίνεται δεν μπορείς να χάσεις τα 28 κιλά που πήρες στην εγκυμοσύνη απλώς χαζεύοντας στο Instragram και με το να αναρωτιέσαι γιατί δεν μοιάζεις σαν όλα αυτά τα μοντέλα για μπικίνι», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η ηθοποιός.

 iefimerida.gr