Διάκριση για το ΑCS Mobile App στα e-volution Awards 2019

07 Ιαν Διάκριση για το ΑCS Mobile App στα e-volution Awards 2019

Share to

Η κ. Έλια Χάραρη, Διευθύντρια Marketing της ACS, κατά τον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε εκ μέρους της εταιρείας, ως Χρυσός Χορηγός των evolution Awards 2019.

Ακόμα μία διάκριση για την ACS στον τομέα της τεχνολογίας! Το  Bronze Βραβείο της κατηγορίας «Εξειδικευμένες Πρακτικές & Στρατηγική / Καινοτόμες Εφαρμογές» απέσπασε η εταιρεία στα φετινά e-volution Awards, τα βραβεία που αναδεικνύουν την καινοτομία στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν, και τα οποία έλαβαν χώρο στις 12 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental, με τη Χρυσή Χορηγία της εταιρείας.

Συγκεκριμένα η ACS βραβεύτηκε για τη νέα εφαρμογή «ACS Mobile App», που διαθέτει για κινητές συσκευές Android και iOS, με στόχο την πιο άμεση πληροφόρηση που προσφέρει και στους παραλήπτες των ηλεκτρονικών αγορών, καθώς εξυπηρετεί γρήγορα τις 3 βασικές ανάγκες τους: (1) την αναζήτηση της παραγγελίας τους, πληκτρολογώντας τον αριθμό της αποστολής (2) την αναζήτηση του πλησιέστερου σημείου παραλαβής, με βάση το γεωγραφικό στίγμα της συσκευής τους εκείνη τη στιγμή (3) τον αυτόματο υπολογισμό κόστους και χρόνου παράδοσης μιας αποστολής που ενδιαφέρονται να κάνουν (εντός Ελλάδας). Παράλληλα, με το νέο ACS Mobile App, οι χρήστες μπορούν να ενημερωθούν άμεσα για την πορεία των παραγγελιών τους μέσω προσωποποιημένων ειδοποιήσεων (notifications) που έρχονται αυτόματα στην εφαρμογή, και οι οποίες τους κρατάνε ενήμερους για κάθε στάδιο της παραγγελίας τους, ενώ παράλληλα μπορούν να επιλέξουν νέα ημέρα παράδοσης ή νέο σημείο παραλαβής ACS (μέσω της online υπηρεσίας ανακατεύθυνσης «ACS ReDirect»). Σημειώνεται ότι το “ACS Mobile App” αποτελεί την πρώτη και μοναδική Ελληνική mobile εφαρμογή που δίνει όλες τις παραπάνω δυνατότητες στους χρήστες, συνεισφέροντας στην καλύτερη δυνατή ενημέρωση και ταχύτερη εξυπηρέτηση που παρέχουν τα ηλεκτρονικά καταστήματα στους πελάτες τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες στο σχετικό video της εφαρμογής https://youtu.be/FBVXr30ufD0 ή στο τηλέφωνο 210-8190000, αλλά και να κατεβάσουν δωρεάν την εφαρμογή από τους παρακάτω συνδέσμους.

Συσκευές Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.acscourier.app

Συσκευές iPhone / iPad / iPod touch: https://itunes.apple.com/app/id1178891339

 

 

Σχετικά με την ACS

Η ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες Α.Ε.Ε., εταιρεία του Ομίλου Quest, λειτουργεί στην Ελληνική αγορά από το 1981 και αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφοράς (courier). Απασχολεί 3.000 εξειδικευμένους εργαζομένους και διαθέτει την αρτιότερη οργάνωση και τεχνογνωσία στον χώρο της στην Ελλάδα, ενώ είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001. Διαθέτει τις πιο σύγχρονες υποδομές σε μηχανογραφικό εξοπλισμό, καθώς και αυτόματα συστήματα διαλογής και παρακολούθησης/εντοπισμού των αποστολών. Διαθέτει το μεγαλύτερο αυτόνομο δίκτυο καταστημάτων ταχυμεταφορών στην Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία και Βουλγαρία, με περισσότερα από 350 καταστήματα, τα οποία καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες επικοινωνίας εκατοντάδων χιλιάδων επιχειρήσεων και ιδιωτών σε 200 χώρες σε όλο τον κόσμο, με ταχύτητα, ασφάλεια και αξιοπιστία. Η ACS επενδύει συνεχώς σε υποδομές και στο σχεδιασμό νέων πρωτοποριακών υπηρεσιών και προϊόντων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Πελατών της, στα πλαίσια της ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης των αναγκών της αγοράς.