Η γευσιγνωσία στο επίκεντρο με μοναδικά 4 Hands Dinner από το CUVéE Restaurant του Aqua Blu Boutique Hotel +Spa στην Κω!

20 Ιούλ Η γευσιγνωσία στο επίκεντρο με μοναδικά 4 Hands Dinner από το CUVéE Restaurant του Aqua Blu Boutique Hotel +Spa στην Κω!

Share to

Το ξενοδοχείο Aqua Blu Boutique Hotel +Spa στην Κω, ξεχωρίζει τόσο για τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του, όσο και για τις μοναδικές εμπειρίες που θα αποκομίσει επισκέπτης κατά τη διάρκεια της διαμονής του. Η γαστρονομία παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, με το εστιατόριο CUVéE του Aqua Blu Boutique Hotel & Spa να ακολουθεί  την αισθητική του ξενοδοχείου .

Η κουζίνα του, βασίζεται στην ελληνική γευστική κουλτούρα της υψηλής γαστρονομίας  η οποία παρουσιάζεται μέσα από πρωτότυπες τεχνικές , με τα πιάτα να παραπέμπουν σε έργα τέχνης  και τον ουρανίσκο  να έρχεται σε απόλυτη  γευστική αρμονία με την  εικόνα. Aυτό το καλοκαίρι, ο βραβευμένος chef  Μιχάλης Μάρθας, πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα την γαστρονομική εμπειρία, προ(σ)καλώντας  διακεκριμένους συναδέλφους  του στην κουζίνα του CUVéE restaurant  και  δημιουργεί μαζί τους  μοναδικά 4 hands dinner για όσους αγαπούν την υψηλή γαστρονομία αλλά και για εκείνους που θέλουν να την γνωρίσουν. Με καλεσμένο τον πολυβραβευμένο chef Δήμο Σαμουράκη από το 7 foods sins gastropub δημιούργησαν το Σάββατο 7 Ιουλίου ένα  αξέχαστο, για όσους το δοκίμασαν, 4 hands dinner με το μενού να περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων: εποχιακή σαλάτα με τραγανή πάπια ,μανιτάρι στο φυσικό του περιβάλλον, ταρτάρ μόσχου , χαρούπι , παστό αυγό ,χτένι ,τρούφα, τραγανό χοιρινό, αρνί σέλα, λαυράκι, αυγοτάραχο και για dessert τρουμουλα με γεύση τριαντάφυλλο , μαστίχα  ή φιστίκι .

Eπόμενος  guest  του Aqua Blu’s  CUVéE Restaurant είναι ο Δήμος  Mπαλόπουλος ένας από τους πιο ταλαντούχους ανερχόμενους σεφ και Food & Beverage Manager  με πολλές διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το 4 Hands Dinner με τον Δήμο Μπαλόπουλο, θα πραγματοποιηθεί  το Σάββατο 21 Ιουλίου στις 19.30 και υπόσχεται ένα μενού που θα σας ταξιδέψει…

Όσοι τυχεροί  βρίσκεστε εκείνες τις ημέρες στην Κω η ζείτε στο νησί, βάλτε το οπωσδήποτε στην ατζέντα σας!

 

Πληροφορίες – Κρατήσεις: Υποδοχή του Aqua Blu Boutique Hotel & Spa στο τηλ: 22420 22440

http://www.aquabluhotel.gr

Tags: