Μετακινήσεις με έκπτωση στις διακοπές σας από την Avis!

08 Μαΐ Μετακινήσεις με έκπτωση στις διακοπές σας από την Avis!

Share to

Προσφορά της εταιρείας ενοικίασης οχημάτων Avis με έκπτωση έως 20% για ταξίδια στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο!

Και όμως με προνοητικότητα και σωστό προγραμματισμό θα καταφέρετε να κάνετε τις διακοπές που αξίζετε, όπως ακριβώς τις έχετε φανταστεί και σε πολύ οικονομικότερες τιμές από αυτές της τελευταίας στιγμής ενώ μην ξεχάσετε να λάβετε υπόψιν σας τις καλοκαιρινές προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτου.

Πώς θα το επιτύχετε αυτό; Καταλήξτε όσο το δυνατό συντομότερα στον προορισμό, τη διαμονή και τις ημερομηνίες. Κλείστε τα μεταφορικά εισιτήρια και μη διστάζετε να αφήσετε το αυτοκίνητό σας στο σπίτι και να ενοικιάσετε ένα. Η ενοικίαση αυτοκινήτου σας συμφέρει οικονομικά όχι μόνο εάν κάνετε την κράτησή σας νωρίτερα, αλλά και αν ταξιδεύετε με παρέα αφού το κόστος ενοικίασης μειώνεται ακόμη περισσότερο με τον επιμερισμό του σε όλους.

Εάν πετύχετε και κάποια προσφορά όπως τις καλοκαιρινές προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτου που έχει σε εξέλιξη η Avis, τότε δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα!

Μάλιστα η Avis σας προσφέρει έναν πλούσιο στόλο αυτοκινήτων για να επιλέξετε αυτό που σας βολεύει στις μετακινήσεις σας ώστε να επισκεφθείτε απομακρυσμένους χώρους, κρυμμένα μονοπάτια και εστιατόρια με θέα που θα ήταν αδύνατο να ανακαλύψετε μετακινούμενοι με λεωφορείο ή ταξί.

Έτσι, είτε ταξιδεύετε με φίλους, είτε με μικρά παιδιά, είτε ζευγάρι, μπορείτε να επιλέξετε diesel αυτοκίνητα, αυτόματα, αυτοκίνητα πόλης, SUV, premium αυτοκίνητα, καθώς και vans 7θέσια και 9θέσια προκειμένου να προσαρμόσετε τις μετακινήσεις σας στις επιθυμίες σας.

Οι καλοκαιρινές προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτου φυσικά δεν αφορούν μόνο προορισμούς εντός της Ελλάδας, αλλά αφορούν και το εξωτερικόκαι συγκεκριμένα χώρες της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής, Αφρικής, Νέας Ζηλανδίας και Αυστραλίας, όπου η Avis έχει σταθμούς ενοικίασης και εξυπηρετεί τους πελάτες της.

Κλείστε λοιπόν τις διακοπές σας άφοβα, χωρίς ταλαιπωρία ούτε για το σώμα σας, ούτε και την τσέπη σας!