Την Πέμπτη, 4 Απριλίου και ώρα 17:00, στο Hilton Athens Hotel, Η Ελλάδα της Εξωστρέφειας

26 Μαρ Την Πέμπτη, 4 Απριλίου και ώρα 17:00, στο Hilton Athens Hotel, Η Ελλάδα της Εξωστρέφειας

Share to

Ο εκδοτικός οργανισμός New Times Publishing διοργανώνει για μια ακόμη χρονιά το ετήσιo  forum  για την ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ CREATIVE GREECE 2019. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη,  4  Απριλίου  2019 στο Hilton Hotel Athens αίθουσα Esperides.  Στη διάρκειά της θα δοθούν οι διακρίσεις CREATIVE GREECE AWARDS 2019 στις επιχειρήσεις της χώρας, που διακρίνονται για τις επιδόσεις τους στον τομέα της εξωστρέφειας.

 

Oι διακρίσεις CREATIVE GREECE AWARDS 2019 αφορούν τις επιχειρήσεις με τις υψηλότερες επιδόσεις στον τομέα της εξωστρέφειας.  Κυρίαρχη θέση στο forum θα έχουν βιομηχανικοί και εμπορικοί όμιλοι μεταξύ των οποίων και οι  ΒΙΟΧΑΛΚΟ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, INTRACOM,  OTE, ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, VIANEX ενώ σημαντική είναι η παρουσία φορέων και επιχειρήσεων όπως η ENTERPRISE GREECE, ο ΟΑΕΠ  και η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.

 

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν:

  • εκπρόσωποι της κυβέρνησης καθώς επίσης και προσωπικότητες του πολιτικού κόσμου
  • πρέσβεις και εμπορικοί ακόλουθοι σημαντικών χωρών με υψηλό επίπεδο διμερών οικονομικών και εμπορικών σχέσεων που θα παρουσιάσουν τις προοπτικές διεύρυνσης της συνεργασίας με ελληνικές επιχειρήσεις.
  • εκπρόσωποι των φορέων του κλάδου της εξωστρέφειας,
  • εκπρόσωποι των σημαντικότερων επιχειρηματικών ομίλων της χώρας και
  • των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

 

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα δοθεί στη δημοσιότητα ο φερώνυμος αγγλόφωνος ετήσιος οδηγός  CREATIVE GREECE 2019 Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ο οποίος θα διανεμηθεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ταυτοχρόνως, στον οδηγό θα συμπεριλαμβάνονται παρεμβάσεις των σημαντικότερων εκπροσώπων των παραπάνω τομέων. Κλαδικές αναλύσεις, οικονομικά αποτελέσματα, διαγράμματα, πίνακες  θα δίνουν μια αναλυτική εικόνα των εξελίξεων του τομέα.

Ο οδηγός θα θα αποσταλεί ηλεκτρονικά σε χιλιάδες εκπροσώπους δικτύων διανομής του εξωτερικού αλλά και οργανισμούς που προωθούν την Ελλάδα στο εξωτερικό είτε ως ως εμπορικό είτε ως επενδυτικό προορισμό.