Η DUR σταθερός υποστηρικτής στο «Όλοι μαζί μπορούμε»

24 Απρ Η DUR σταθερός υποστηρικτής στο «Όλοι μαζί μπορούμε»

Share to

H DUR αποτέλεσε για ακόμη μια φορά θερμό υποστηρικτή του 2ου Αττικού Αγώνα Δρόμου, που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία με τη συμμετοχή 20 Δήμων του νομού Αττικής  την Κυριακή 7 Απριλίου, στο πλαίσιο του καθιερωμένου θεσμού «Όλοι Μαζί Μπορούμε», που διοργανώνεται από το ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, μεγάλος αριθμός δρομέων, από κοινού με αμέτρητους πολίτες κάθε ηλικίας και εθελοντές κατέκλυσε τους δρόμους της Αθήνας στις διαδρομές τρεξίματος  και δυναμικού βάδην 5χλμ, του «Όλοι Μαζί Μπορούμε». Η DUR δίνοντας για ακόμα μια φορά το «παρών» σε μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις με στόχο τη στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων στους τομείς σίτισης, υγείας, παιδείας, αθλητισμού και προστασίας του περιβάλλοντος, προσέφερε μπλουζάκια στους εθελοντές, αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο τη σημασία της συμβολής τους στη διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Η DUR, αναγνωρίζοντας την αξία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και αποτελώντας υποστηρικτή ποικίλων κοινωνικών δράσεων που στόχο έχουν την έμπρακτη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, υπήρξε μέρος αυτής της ξεχωριστής διοργάνωσης για ακόμα μια χρονιά.

Λίγα λόγια για τη DUR

Η ΔΟΥΡΟΣ Α.Ε. είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία ανδρικής ένδυσης, με δυναμική παρουσία στην αγορά που ξεπερνά τον μισό αιώνα. Στο επίκεντρο της φιλοσοφίας DUR είναι ο άνδρας που θέλει να ξεχωρίζει μέσα από ένα casual και παράλληλα επιμελημένο ντύσιμο, με στόχο τη διατήρηση της μακρόχρονης σχέσης πιστότητας που η DUR έχει χτίσει μαζί του, απαντώντας πάντα στην επιθυμία να συνδυάζει στο ντύσιμό του το επώνυμο brand, το design και την ποιότητα, στην πιο συμφέρουσα τιμή. Η DUR δημιουργεί ανδρική μόδα, συνώνυμη του σύγχρονου τρόπου ζωής έχοντας ως γνώμονα την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής. Με έμφαση στα πουκάμισα και τα πόλο μπλουζάκια, τα ρούχα DUR διακρίνονται για τις κομψές, λιτές και άνετες γραμμές τους, ισορροπώντας ιδανικά ανάμεσα στη γοητεία του μοντέρνου και τη διαχρονικότητα του κλασσικού, υπογραμμίζοντας τη μοναδικότητα κάθε άντρα..H DUR αριθμεί πλέον στο σύνολο 30 σημεία πώλησης επεκτείνοντας τη στρατηγική της ανάπτυξη εντός και εκτός συνόρων.