Η ELBISCO στηρίζει τους πληγέντες στο Δήμο Μάνδρας

elbisco-logo

15 Δεκ Η ELBISCO στηρίζει τους πληγέντες στο Δήμο Μάνδρας

Η ELBISCO, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, συνεργάζεται για άλλη μία φορά με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ για την κάλυψη επισιτιστικών αναγκών των συνανθρώπων μας στη Μάνδρα Αττικής που βρέθηκαν αντιμέτωποι με αντίξοες καιρικές συνθήκες. Ειδικότερα, την Παρασκευή 1η  Δεκεμβρίου η εταιρεία προσέφερε περισσότερα από 1.350 προϊόντα της μέσω του ΔΕΣΜΟΥ που έχει ήδη καταγράψει τις ανάγκες των συνανθρώπων μας. Η αποστολή αυτή αποτελεί την 1η από μία σειρά αποστολών, οι οποίες σε συνεργασία με την ΜΚΟ θα συνεχιστούν σύμφωνα με τις ανάγκες που υπάρχουν.

Η ELBISCO, αναγνωρίζοντας τη δύσκολη οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα, συμμετέχει ενεργά – μέσα από ένα ευρύ πλέγμα συνεργασιών – στην προσπάθεια ανακούφισης των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Στηρίζοντας το έργο φορέων και δομών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και αναγνωρισμένων φιλανθρωπικών ιδρυμάτων, οργανισμών και ΜΚΟ, έχει προσφέρει την τελευταία διετία σημαντικό αριθμό προϊόντων της, για την κάλυψη των επισιτιστικών αναγκών προσφύγων και μεταναστών που βρίσκονται στην Ελλάδα, καθώς και οικογενειών από κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.

 

ELBISCO A.E.

Η ELBISCO A.Ε. διαθέτει μερικές από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες μάρκες στην Ελλάδα, όπως Κρις Κρις, Elite, Αλλατίνη, Βοσινάκη και Forma. Για την ELBISCO Α.Ε., η αναζήτηση της προϊοντικής ανανέωσης και της καινοτομίας αποτελεί τον κεντρικό άξονα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Η εταιρεία, με μία μακρόχρονη πορεία στην αγορά τροφίμων, εστιάζει στην έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων που προσφέρουν γευστική απόλαυση αλλά και Υψηλή Διατροφική Αξία, δίνοντας προτεραιότητα στην ποιότητα και την ασφάλεια.