Η Celestyal Cruises συνδιοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον επιχειρηματικό διαγωνισμό CruiseInn

celestyal-nefeli

21 Ιούν Η Celestyal Cruises συνδιοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον επιχειρηματικό διαγωνισμό CruiseInn

Share to

Με ανανεωμένο πρόγραμμα, περισσότερες ημέρες και προορισμούς θα φιλοξενηθεί και φέτος ο διαγωνισμός στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Nefeli, στο πλαίσιο της 7ήμερης κρουαζιέρας «Πανοραμικό Αιγαίο»

 

Η Celestyal Cruises συνδιοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον επιχειρηματικό διαγωνισμό, CruiseInn, σε συνεργασία με το ThinkBiz, τον πρώτο επίσημο Φοιτητικό Σύλλογο Επιχειρηματικότητας, που έχει ως βάση το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ο διαγωνισμός φέτος θα διεξαχθεί από 23 έως 29 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια της 7ημερης κρουαζιέρας «Πανοραμικό Αιγαίο», στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Nefeli, εστιάζοντας σε τρεις θεματικές ενότητες: τον τουρισμό, την οινογαστρονομία και τη ναυτιλία, η οποία προστίθεται για πρώτη φορά φέτος στη θεματολογία του διαγωνισμού.

cruise-inn

Η τρίτη διοργάνωση του CruiseInn θα πραγματοποιηθεί με ανανεωμένο πρόγραμμα και περισσότερο παραγωγικό χρόνο στο κρουαζιερόπλοιο, δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να δουλέψουν και να αναπτύξουν τις ιδέες τους εν πλω, ενώ παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν περισσότερους μαγευτικούς προορισμούς, όπως η Σαντορίνη, η Σμύρνη, το Ναύπλιο, τα Χανιά, η Ρόδος, το Τσεσμέ και η Μύκονος. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο διαγωνισμός απευθύνεται σε φοιτητές, αποφοίτους και νέους επαγγελματίες, από 18 έως 30 ετών, που δραστηριοποιούνται στους τομείς της Πληροφορικής, του Design, του Τουρισμού, της Ναυτιλίας, των Τροφίμων & Ποτών, των Οικονομικών και του Marketing, οι οποίοι είτε θέλουν να παρουσιάσουν και να θέσουν σε εφαρμογή μια καινοτόμο ιδέα είτε να ενταχθούν σε μια επιχειρηματική ομάδα και να συμμετάσχουν στη δημιουργία μιας start up εταιρίας.

 

Οι τριάντα πέντε φετινοί συμμετέχοντες θα χωριστούν σε επτά ομάδες, κάθε μία εκ των οποίων θα καλεστεί να αναπτύξει μια καινοτόμο ιδέα, πάνω σε μία από τις τρεις θεματικές ενότητες που περιλαμβάνει ο διαγωνισμός. Σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, μέντορες με πλούσια εμπειρία σε συγκεκριμένους τομείς δημιουργίας ενός προϊόντος και ανάπτυξης μιας επιχείρησης, θα συμβουλεύουν και θα καθοδηγήσουν δημιουργικά τους συμμετέχοντες. Στην τελική φάση, οι ολοκληρωμένες πλέον ιδέες των ομάδων θα αξιολογηθούν από την κριτική επιτροπή της διοργάνωσης. Οι τρεις καλύτερες ομάδες θα λάβουν υπηρεσίες επιχειρηματικής υποστήριξης από τους συνεργάτες του CruiseInn, ενώ η νικήτρια ομάδα θα λάβει χρηματικό έπαθλο αξίας 3.500 ευρώ, μια ευγενική χορηγία της Celestyal Cruises, η οποία για μία ακόμα χρονιά στηρίζει έμπρακτα τον θεσμό.

 

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία της Celestyal Cruises εντάσσεται στο γενικότερο πλάνο ενεργειών που έχει αναλάβει η εταιρία, με σκοπό τη στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας. Στόχος της εταιρίας αποτελεί η ενεργοποίηση της ελληνικής φοιτητικής κοινότητας όσον αφορά στη δημιουργία ανατρεπτικών προγραμμάτων και καινοτόμων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών, κυρίως σε τομείς που αποτελούν βασικούς πυλώνες ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.celestyalcruises.com

Γραφείο Τύπου Celestyal Cruises: Φρόσω Ζαρουλέα – 216 4009659

 

 

Σχετικά με τη Celestyal Cruises

Η Celestyal Cruises είναι η μόνη εταιρία που διατηρεί ως βάση των δραστηριοτήτων της την Ελλάδα με λιμάνια επι/αποβίβασης κατά κύριο λόγο τα ελληνικά νησιά, ενώ για την περίοδο 2016-17 πραγματοποιεί κρουαζιέρες για όλο το χρόνο στην Κούβα. Η εταιρία διαχειρίζεται πέντε μεσαίου μεγέθους κρουαζιερόπλοια, που το καθένα προσφέρει ιδανικό περιβάλλον για ζεστή και προσωπική εξυπηρέτηση. Επίκεντρο της φιλοσοφίας της εταιρίας είναι ο «προορισμός», ενώ κάθε κρουαζιέρα της εστιάζει σε όλες τις εκφάνσεις του πολιτισμού των περιοχών που επισκέπτεται, προσφέροντας αυθεντικές εμπειρίες τόσο εν πλω όσο και στην ξηρά.

 

Κοινωνική Υπευθυνότητα

Η Celestyal Cruises δεσμεύεται πλήρως απέναντι στη βιώσιμη ανάπτυξη και τις ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές. Η εταιρία υποστηρίζει τις τοπικές κοινωνίες στους προορισμούς που επισκέπτεται, ιδιαίτερα στον τομέα της εκπαίδευσης. Από το 2015, πάνω από 1.200 μαθητές στα νησιά της Μήλου, Πάτμου και Ίου απήλαυσαν ένα «ταξίδι στη γνώση» παρακολουθώντας ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα- πρωτοβουλία της Celestyal Cruises. Συμπληρωματικά, η Celestyal Cruises υποστηρίζει πολιτιστικές ΜΚΟ, καθώς και την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας και την εξέλιξη των σπουδαστών ναυτιλιακών σχολών.

 

Πιστοποίηση ISO

Όλο το φάσμα της διοίκησης των κρουαζιερόπλοιων, συμπεριλαμβανομένου του τεχνικού τομέα, του ξενοδοχειακού τμήματος και του πληρώματος και των γραφείων της Celestyal Cruises είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001/14001. Η DNV-GL, η οποία αποτελεί την ελεγκτική αρχή, θεωρείται ευρέως η μεγαλύτερη και πιο αναγνωρισμένη εταιρία αξιολόγησης στον κλάδο της ναυτιλίας.

 

Βραβεία

To 2017, η Celestyal Cruises απέσπασε τέσσερα κορυφαία βραβεία στα Cruise Critic Cruisers’ Choice Awards, τη μεγαλύτερη διαδικτυακή κοινότητα κρουαζιέρας στον κόσμο, στις κατηγορίες που αφορούν τα  κρουαζιερόπλοια μεσαίου μεγέθους, και συμπεριλαμβάνουν τα ακόλουθα: «Αξία», «Ψυχαγωγία», «Επιβίβαση» και «Εκδρομές». Στα Greek Tourism Awards 2017, η εταιρία κατέκτησε πέντε βραβεία, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά τη δυναμική της δραστηριοποίηση στον κλάδο του κρουαζιέρας και την υπεραξία που προσφέρει. Συγκεκριμένα, βραβεύθηκε με χρυσό βραβείο στις κατηγορίες «Πρωτοβουλίες επιμήκυνσης τουριστικής περιόδου/ Εμπλουτισμός του ελληνικού τουριστικού προϊόντος», «Guest Service Excellence», «Γαστρονομικός τουρισμός» και «Εταιρική ταυτότητα/ Διαχείριση εταιρικής φήμης/ Branding», ενώ απέσπασε ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Ολοκληρωμένη επικοινωνιακή καμπάνια».

 

Συνδεθείτε με τη Celestyal Cruises:

Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn