Αυτή την Παρασκευή ξεκινάει το 100% Hotel Show 2018 – 7 σημαντικές πληροφορίες!

12 Νοέ Αυτή την Παρασκευή ξεκινάει το 100% Hotel Show 2018 – 7 σημαντικές πληροφορίες!

Share to

Το 100% Hotel Show ξεκινάει αυτή την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου και αυτά είναι τα 10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε!

1. Την Παρασκευή η έκθεση ανοίγει στις 17:00 και μπορείτε να συναντήσετε κανονικά τις εταιρείες που συμμετέχουν. Δείτε εδώ την σχετική λίστα.

2. Στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η απονομή των Hotel Design Awards, ενώ στις 20:30 θα ξεκινήσει το VIP Opening Party στο κεντρικό lounge της έκθεσης.

3. Για να παρακολουθήσεις την τελετή απονομής των Hotel Design Awards πρέπει να έχεις δηλώσει ενδιαφέρον στο hda@hotelshow.gr. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

4. Τις υπόλοιπες ημέρες η έκθεση ανοίγει στις 10:00 και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, προτείνουμε να πάρετε το δωρεάν εισιτήριο σας σε αυτό το link.
5. Οι θέσεις για τα Hotelier Workshops του 100% Hotel Show έχουν σχεδόν εξαντληθεί. Θα δοθεί προτεραιότητα αυστηρά σε αυτούς που έχουν κάνει προεγγραφή εδώ.

6. Εκτός από τα Workshops για πρώτη φορά σε ειδική αίθουσα θα πραγματοποιηθούν και τα νέα Hospitality Semimars για τα οποία μπορείτε να ενημερωθείτε στο ειδικό άρθρο.

7. Γενικές πληροφορίες για την πρόσβασή σας στην έκθεση μπορείτε να βρείτε στο ειδικό section του επίσημου website του 100% Hotel Show.