Επέτειος και Όσκαρ για τη Mideast

10 Δεκ Επέτειος και Όσκαρ για τη Mideast

Share to

  • Η εταιρεία βραβεύθηκε ως World’ Leading Destination Management Company
  • 35 χρόνια ιστορίας μετρά η εταιρεία, η οποία έχει εκτεταμένο πελατολόγιο σε Ελλάδα και εξωτερικό θέτοντας πάνω από όλα τη φροντίδα για τον πελάτη

Ανώτατη τιμητική διάκριση έλαβε στα εφετινά βραβεία World Travel Awards™, τα Oscars της παγκόσμιας ταξιδιωτικής βιομηχανίας, η Mideast, καθώς βραβεύθηκε ως Worlds Leading Destination Management Company (DMC). Διάκριση η οποία έρχεται να προστεθεί στις πέντε

συνεχόμενες διακρίσεις που έχει λάβει η εταιρεία ως Greece’s Leading DMC 2014, 2015, 2016, 2017 και ως Europe’s Leading DMC για το 2018. Αυτή τη φορά η εταιρεία κατάφερε να κατακτήσει έναν ακόμη μεγαλύτερο στόχο, τη διάκρισή της στα World’s Leading DMC, σφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τα 35 χρόνια ιστορίας της.

 

Στην ετήσια υπέρλαμπρη τελετή των World Travel Awards™, που εφέτος πραγματοποιήθηκε στη Λισαβόνα την 1η Δεκεμβρίου, η Mideast παρέλαβε το βραβείο «τρόπαιο», όπως αποκαλείται στο χώρο του τουρισμού, αφού κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα από τη μακρά ιστορία εξειδίκευσής της στον εισερχόμενο τουρισμό της Ελλάδας.

Τα World Travel Awards™ είναι ένας θεσμός παγκοσμίως αναγνωρίσιμος και αναγνωρισμένος ως η απόλυτη πιστοποίηση αριστείας στον κλάδο. Στην τελετή απονομής των βραβείων συμμετέχει μόνο η αφρόκρεμα της τουριστικής βιομηχανίας και δημοσιογράφοι από όλον τον κόσμο που μεταδίδουν την εκδήλωση λεπτό προς λεπτό με αποκλειστικές συνεντεύξεις και αφιερώματα σε δέκα γλώσσες.

Όπως δήλωσε η κυρία Κατερίνα Μούσμπε, γενική διευθύντρια του Ομίλου Mideast, «η διάκρισή μας ως World’s Leading DMC αποτελεί κορυφαία αναγνώριση για το έργο μας και προσωπικά θέλω να εκφράσω τη βαθιά ευγνωμοσύνη μου προς όλους όσοι μας ψήφισαν. Όταν η φήμη για την ποιοτική εξυπηρέτηση ξεπερνά τα όρια της χώρας και η εταιρεία κατατάσσεται ως κορυφαία παγκοσμίως, ανάμεσα σε γίγαντες της τουριστικής βιομηχανίας, η αίσθηση ικανοποίησης αλλά και ευθύνης ενδυναμώνεται. Είναι δε ιδιαίτερα συγκινητικό το γεγονός ότι η βράβευση αυτή συμπίπτει με τα 35 χρόνια δραστηριοποίησής μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η καλή δουλειά μιας ομάδας όμως, όπως και το ενδιαφέρον για τον πελάτη, δεν μετριούνται με βραβεία. Η επιτυχία μετριέται μέσα από όσα μαθαίνουμε, μέσα από κάθε στόχο που πετυχαίνει μια ομάδα. Και η νέα μας βράβευση συμβολίζει ακριβώς αυτό, την ενότητα της ομάδας μας προς έναν κοινό στόχο: την απόλυτη φροντίδα προς τον πελάτη. Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς».