«Όραμά μας να είμαστε εδώ και μετά από 25 χρόνια»

09 Οκτ «Όραμά μας να είμαστε εδώ και μετά από 25 χρόνια»

Share to

Η εξωστρέφεια βασικός παράγων ανάπτυξης της εταιρείας

Η τεχνολογική ανάπτυξη είναι πολύ σημαντική για την Hydrofire ΕΠΕ, όπως αναφέρει μιλώντας στην Time TV ο ιδιοκτήτης της κ. Στάθης Σκληρός. Η εταιρεία ασχολείται με την προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού για δίκτυα πυρόσβεσης και κλιματισμού σε μεγάλα κτίρια, έργα υποδομής δημόσια και ιδιωτικά.

Ποια η σημασία της καινοτομίας και της τεχνολογικής ανάπτυξης για την εταιρεία και πού επενδύει;

Η σημασία της τεχνολογικής ανάπτυξης είναι πολύ μεγάλη για μας. Θεωρούμε ότι είναι βασικός πυλώνας της εταιρείας και γι’ αυτό οι επενδύσεις μας αφορούν νέες τεχνολογίες. Επίσης επενδύουμε πάρα πολύ στη γνώση των πελατών, δηλαδή προσπαθούμε ουσιαστικά να εκπαιδεύουμε τους πελάτες μας ώστε να μπορούν να επιλέγουν όχι με κριτήρια τιμών αλλά με το τι πραγματικά τους λείπει, τι τους εξυπηρετεί και τι είναι αυτό που μπορεί με ένα καλό επίπεδο ποιότητας να τους δώσει το αποτέλεσμα που θέλουν. Πάντως το σημαντικότερο κομμάτι της εταιρείας μας είναι το ανθρώπινο δυναμικό μας.

Πόσο δυνατή ήταν η βιωσιμότητα και η ανάπτυξή σας τα χρόνια της κρίσης;

Κάθε περίοδος έχει τις ευκαιρίες της. Η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι σκληρή δουλειά με κατεύθυνση προς τους στρατηγικούς στόχους που θέτουμε πάντα. Με επιμονή και με το ανθρώπινο δυναμικό κοντά μας νομίζω ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στις δύσκολες εποχές και το έχουμε δείξει τα τελευταία χρόνια ακολουθώντας συνεχώς μια αυξανόμενη πορεία και με πολύ καλά αποτελέσματα φυσικά. Βασικός παράγοντας επίτευξης αυτού του στόχου είναι η εξωστρέφεια της εταιρείας που αποτελεί και βασική επιδίωξή μας. Έχουμε καταφέρει να εξάγουμε σε 9 χώρες της Νότιας Μεσογείου και της Βόρειας Αφρικής και στόχος μας είναι να μπορέσουμε να αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο τις συγκεκριμένες αγορές.

Αυτό είναι και το όραμά σας για το μέλλον;

Το όραμά μας είναι να είμαστε πάλι εδώ μετά από 25 χρόνια, γιατί η εταιρεία μας κλείνει εφέτος 25 χρόνια ζωής, να έχουμε ικανοποιημένους τους εργαζομένους, τους πελάτες, τους προμηθευτές και όλους τους συνεργάτες μας. Επίσης θέλουμε να έχουμε τη νέα γενιά δίπλα μας και να έχουμε μια ανοδική πορεία γενικότερα.