Διεθνής διάκριση του Radisson Blu Park Hotel Athens για τους συνεδριακούς χώρους του

06 Νοέ Διεθνής διάκριση του Radisson Blu Park Hotel Athens για τους συνεδριακούς χώρους του

Share to

Μία ακόμη διεθνή διάκριση απέσπασε το Radisson Blu Park Hotel για τους συνεδριακούς του χώρους και την ποιότητα των προσφερομένων σε αυτούς υπηρεσιών του. Το αθηναϊκό ξενοδοχείο που διευθύνεται από την κυρία Μάρι Δεβερίκου,  βραβεύτηκε  από την CVENT αποσπώντας την 6η θέση από τα 25 ξενοδοχεία στην ετήσια λίστα του Cvent με τα Top Europe Hotels κάτω από 1.000 τ.μ. συνεδριακού χώρου. Πρόκειται για μια διεθνή αναγνώριση, η οποία στηρίζεται στην υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών του ξενοδοχείου, την εξυπηρέτηση και την εμπειρία MICE που το Radisson Blu Park Hotel  παρέχει. Οι συνεδριακές αίθουσες του ξενοδοχείου, όπως η  Silver Forest  διαθέτουν μια μοναδική αισθητική, προσφέροντας υψηλού επιπέδου συνεδριακές δυνατότητες.

Το Radisson Blu Park Hotel βρίσκεται κοντά στο ιστορικό κέντρο της πόλης, με θέα στο μεγαλύτερο πάρκο της Αθήνας (Πεδίον του Άρεως) και σε πολύ κοντινή απόσταση από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο. Αυτό το κεντρικό ξενοδοχείο διαθέτει 12 αίθουσες πολλαπλών χρήσεων για 2 έως 400 άτομα σε μια συνολική έκταση 1.000μ² και είναι το ιδανικό μέρος για συνέδρια, συναντήσεις και εκδηλώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Radisson Blu Park Hotel στο κέντρο της Αθήνας προσφέρει στους συμμετέχοντες στα συνέδρια μία ακόμη μοναδική υπηρεσία: στο εστιατόριο  St’ Astra που διαθέτει μία εντυπωσιακή θέα στην Ακρόπολη και το Λυκαβηττό οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν ποικιλία από κοκτέιλ και επιλογές σούσι απολαμβάνοντας μία εμπειρία με στιλ και ουσία.

Στη photo  η κυρία Μάρι Δεβερίκου, διευθύνουσα σύμβουλος της ξενοδοχειακής επιχείρησης  που ελέγχει το Radisson Blu Park Hotel Athens

mari-deverikou