Smart Deals στο «The Smartphone Festival by Huawei».

huawei-logo

04 Οκτ Smart Deals στο «The Smartphone Festival by Huawei».

Share to

Ανακαλύψτε τις νέες προνομιακές τιμές στα αγαπημένα Huawei Smartphones σας!

 

Το “The Smartphone Festival by Huawei” ξεκίνησε δυναμικά! Από τις 26 Σεπτεμβρίου και μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, οι καταναλωτές έχουν τη μοναδική ευκαιρία να συμμετέχουν σε ενδιαφέρουσες δράσεις και σε online διαγωνισμούς, να κερδίσουν δώρα και εμπειρίες, αλλά και να μάθουν σημαντικά tips για τη σωστή χρήση των κινητών που θα τους βοηθήσει να κάνουν την κατάλληλη επιλογή smartphone σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

Την καινοτόμα πρωτοβουλία της Huawei που στοχεύει στην ενημέρωση αλλά και την επιβράβευση του καταναλωτικού κοινού, υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό όλες οι αλυσίδες καταστημάτων ηλεκτρονικών ειδών, διαθέτοντας τις κορυφαίες συσκευές Huawei P10, P10 Plus, P10 lite, P9 lite 2017, Υ6 2017, σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές που θα ενθουσιάσουν. Στην επίσημη παρουσίαση της καμπάνιας που πραγματοποιήθηκε στο Huawei Service Center, μεταξύ άλλων ανακοινώθηκε και η νέα υπηρεσία Pick up & Return, με την οποία η Huawei αναλαμβάνει δωρεάν την παραλαβή της συσκευής σας προς επισκευή και την επιστρέφει σε οποιοδήποτε μέρος στην Ελλάδα κι αν βρίσκεστε, γλιτώνοντάς σας από κόπο και χάσιμο χρόνου.

venetikos-kotsovolos

ο κ. Νίκος Βενέτικος, Commercial Manager Mobiles & Tablets των καταστημάτων Public

Την επιτυχημένη πορεία της Huawei και την απήχηση στο Ελληνικό καταναλωτικό κοινό υπογράμμισαν στις δηλώσεις τους σημαντικοί εκπρόσωποι των βασικών αλυσίδων λιανικής πώλησης που παρευρέθησαν στην εκδήλωση. Συγκεκριμένα, οι κ.κ. Βαγγέλης Συρίγος, Commercial Manager Mobile Products & Services της αλυσίδας Κωτσόβολος και Νίκος Βενέτικος, Commercial Manager Mobiles & Tablets των καταστημάτων Public συμφώνησαν ότι “H Ηuawei είναι μια από τις κορυφαίες εταιρίες τεχνολογίας παγκοσμίως η οποία αναπτύσσεται ραγδαία στον κλάδο της κινητής και επενδύει σημαντικά στην Ελλάδα”. Ο κ. Βενέτικος συμπλήρωσε ότι “Χάρη στην άκρως επιτυχημένη συνεργασία με την εταιρία-θρύλο της φωτογραφίας παγκοσμίως, Leica, η Huawei πρωτοπορεί στη φωτογραφία μέσω smartphones, κάτι που φέρνει το Public ακόμα πιο κοντά στους εν λόγω συνεργάτες μας λόγω της μεγάλης μας εξειδίκευσης στην αγορά της φωτογραφίας γενικότερα. Το μεγάλο επίσης κεφάλαιο του After Sales service που μας παρουσίασε η Huawei είναι κάτι που μας εντυπωσίασε σαν Public καθώς έχουμε ως πρωταρχικό στόχο με όμορφες συνέργειες να αναπτύξουμε ακόμα περισσότερο την εξυπηρέτηση του καταναλωτή και μετά την πώληση.”

syrigos-kotsovolos

Ο κ. Βαγγέλης Συρίγος, Commercial Manager Mobile Products & Services της αλυσίδας Κωτσόβολος

Επιπλέον ο κ. Βενέτικος ανέφερε ότι “Το Smartphone Festival από τη Huawei που μόλις ξεκίνησε είναι μία καμπάνια επιβράβευσης και στήριξης των καταναλωτών μας, μέσα από μοναδικές προσφορές και δώρα. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα συμμετέχουμε και θα ενισχύσουμε και εμείς τη νέα αυτή καμπάνια και πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας θα ενθουσιαστούν με αυτή την πρωτοβουλία της Huawei, και θα την στηρίξουν ένθερμα.” Ενώ ο κ. Συρίγος δήλωσε ότι Projects όπως το Smartphone Festival δείχνουν τη διάθεση της εταιρίας να είναι κοντά στον καταναλωτή και να του προσφέρει κορυφαίες επιλογές. Εμείς, ως Κωτσόβολος ταυτιζόμαστε απόλυτα με αυτή τη στρατηγική. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με τη Huawei και υποσχόμαστε ότι θα δείτε πολλά όμορφα πράγματα που θα κάνουμε από κοινού στο άμεσο μέλλον!”.

Το Smartphone Festival by Ηuaweiήρθε για να μείνει! Είτε λοιπόν είστε λάτρης της τεχνολογίας και θέλετε να βγάζετε τις τέλειες επαγγελματικές φωτογραφίες (P10 & P10 Plus), είτε επιθυμείτε να έχετε μια συσκευή που να συνδυάζει αποδόσεις και στυλ σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή (P10 lite, P9 lite 2017 & Y6 2017), τώρα είναι η ευκαιρία να τα αποκτήσετε. Επισκεφθείτε έναν από τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες (Κωτσόβολος, Public, Media Markt, Πλαίσιο, Vodafone, Wind, Cosmote & Γερμανός) και κάντε δικά σας τα κορυφαία smartphones της Huawei σε φοβερές τιμές!

 

 

Σχετικά με τη Huawei

Η Huawei είναι κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής τεχνολογικών λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών (ICT). Στόχος μας είναι να φτιάξουμε έναν καλύτερα συνδεδεμένο κόσμο, δρώντας ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης, καινοτόμος ηγέτης για την κοινωνία της πληροφορίας και συνεργάτης στην βιομηχανία. Με πελατοκεντρική καινοτομία και ισχυρές συνεργασίες, η Huawei έχει καθιερώσει ένα ολοκληρωμένο πορτφόλιο ICT λύσεων που προσφέρουν στους καταναλωτές το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους τομείς των τηλεπικοινωνιακών δικτύων, των συσκευών και του cloud computing. Οι 170.000 υπάλληλοι που απασχολεί η Huawei σε όλον τον κόσμο, είναι αφοσιωμένοι στη δημιουργία της μέγιστης αξίας για τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, εταιρείες και καταναλωτές. Οι καινοτόμες ICT λύσεις, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Huawei διατίθενται σε περισσότερες από 170 χώρες εξυπηρετώντας πάνω από το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού. Με έτος ίδρυσης το 1987, η Huawei είναι μια ιδιωτική εταιρεία που ανήκει εξολοκλήρου στους υπαλλήλους της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Huawei Consumer Business Group επισκεφθείτε τον διαδικτυακό τόπο της Huawei στη διεύθυνση: http://consumer.huawei.com/gr